Julstök hit och dit.

Nu har jag bränt lite pengar igen, känns mindre bra efteråt. Jag som måste spara! Ska köpa en diskmaskin, nya köksmöbler, en kamera och en utlandsresa. Men men va fan.
Köpte lite julklappar iaf. Börjar bli dags och snart är det försent. Jag är inte ledig många dagar innan jul inte. Men de är ju så svårt och köpa julklappar, särskillt till karlar! Bidde bara två igår, önskade jag kunde ha hittat fler.
Nån som har nå tips på vad man kan köpa till en pappa tex? :D

Nu har en av mina hyacinter börjat blomma. Och det doftar ljuvligt! Då får man verkligen julkänslor. Är nog en utav mina favorit dofter faktiskt.
Måste plantera mera! =)

                             image33

Jag håller på och budar lite på Tradera. Vill så gärna ha ett toaletträningskit för katter. Har läst massor om det på Internet och det verkar fungera riktigt bra haha. Man tränar sina katter stegvis till att hoppa upp på toan och göra sina behov där. Låter omöjligt men tro de eller ej det är det inte. Och jag tänker iaf försöka! Tänk va skönt det vore att slippa ha lådan och behöva göra rent den stup i kvarten. Och slippa lukten och all sand på golvet.
Tar ungefär 8 veckor att lära en katt detta. Jag ska allt berätta för er hur det kommer gå för mig haha.
När jag har köpt den vill säga...

Idag kom älskling hem!! Jippi!!
Men det är nästan lite skrattretande att jag får sitta hemma själv måndag till torsdag. Och han får sitta här själv torsdag till lördag när jag jobbar...=( Känns lixom inge bra. Är nog därför jag värderar helgerna och minuterna tillsammans med honom så högt...

Vinter och kallt.

Nu känns julen väldigt nära. Speciellt när det redan är 1:a Advent på söndag! Hänger inte riktigt inte med i svängarna. Ser fram emot att få ta fram ljusstakarna och byta gardiner. Har redan gjort lite fint här hemma =) Har köpt hyacinter och julenötter och en massa glögg =)
Älskar julen!

Imorse var det kallt vill ja lova. Och jag fick skrapa is på insidan av rutan, vette tusan varför det vart is där!

Igår såg jag ett roligt program på kanal 5. EKG hette de, handla om sjukdommar i allmänhet, på ett roligt vis förstås =)
Och så var det ju sässongsavslutning av Boston Te Party. Oxå väldigt roligt! Djur tema var det.

Imorn är jag ledig, tycker jag är välidgt skönt. Känner mig lite trött nu på sista tiden. Får lixom aldrig sova ut riktigt.
Ska försöka imorn =)

                           image32

Sminklista!

Måndagen är nu avklarad =) Alltid när man kommer hem hamnar man här...framför datorn. Men nu har jag en skön stol att sitta i. Jag och Jonathan fick ett ryck igår och åkte in till Ikea. Gissa om vi vart sugna på att köpa nya köksmöbler, men det bidde bara en datastol för den här gången =)
Gillar priserna i korvkiosken på Ikea, en kokt med bröd och dricka för endast 10 kr! :D

Känner för att göra en liten rekommenderar lista idag =) Känns som att jag gör en massa reklam dock haha.
Men jag tänkte att det kanske kunde vara lite kul och visa mina favorit grejer =) Idag blir det en smink lista!

image28
Den här skulle jag inte klara mig utan!
Täcker fint och bra, lättanvänd!

image29

Dålig bild men det är Isadoras Kajal.
Vill man ha extra svart är den super bra!

image30

Oj oj the best one ever!

image31

Vill man ha volym i hårbotten är denna mousse skit bra!
Got2be Sexy heter den.

Helg ljuva helg!

Äntligen Helg och Äntligen Hemma! =)
Har varit två intensiva dagar på kursen. Men väldigt roliga och lärorika. Nu har jag lärt mig att förhandla och fått se hur det går till. Vi körde rollspel och låstsades förhandla om olika saker och ting. Vart så allvarligt så jag nästan vart lite rädd ibland haha. Är verkligen inte lätt och förhandla kan ja säga :P
Fick jätte gos mat båda dagarna, både älgstek och oxfile =)
Var yp konstant trött oxå. På torsdagen var jag uppe i 18 timmar.
På fredag kväll kl halv sju var jag framme i Örebro. Då åkte jag och Jonathan och käka på Effesos. Så himla gott!
När jag kom hem hade han köpt rosor till mig. ^^ Jätte gulligt av honom, jag vart jätte glad :D

                                      image27

Igår var vi till Striberg och fika lite. Fira Tanja en gång till kan man säga haha.
På kvällen hade jag hur trevligt som helst! Vi åkte hem till Maria och Jocke och fick höra hur dom hade haft det i Thailand. Fuskisarna! :P Man får verkligen lust och åka själv när man får se så fina bilder.
Vi åkte in till Örebro och käka och gick på bio sen. Vi åt på Steakhouse på Stortorget. Å herregud var gott det var! Kändes bra att lyxa till lite och beställa in massa mat och vin och efterrätt :P Ibland måste man få unna sig lite exrta ;)
Bion var helt okej. Vi såg 1408, baserad på Stephen King. Tyckte den var läskig emellanåt men den var kanske lite för overklig ibland för min smak.

Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av helgen. Jag värderar verkligen helgerna väldigt mycket nu för tiden =)
Bästa tiden på hela veckan...

Htf kurs del 2.

Imorn kl 05:56 är det dags igen. Då går mitt tåg mot sthlm :P Usch inge kul och åka så tidigt! Men de ska bli lite kul. Roligt med lite omväxling om dagarna. Kommer vara borta torsdag och fredag. Skönt att det bara är två dagar den här gången. På fredag kväll när jag kommer med tåget till Örebro så ska jag och Jonathan passa på att äta ute i Örebro. Ska bli kul tycker jag ! :)

Snart är mina kokta ägg klara, ska skiva upp dom och lägga dom på en macka. Mums haha :P
Sen de bästa av allt! Det är Roomservice och Heroes idag! :D
Jiihaaa....


image26


P.s Har spelat brittans skiva nu kanske tusen gånger haha. :D Så bra!
Synd bara att hon har ett rätt taskigt liv just nu...

Va skulle jag göra utan min kissar? =)

Kolla in min katt visst är han rolig :D Detta är hans nya hobby, han kan sitta och titta på brevinkastet i timmar.
Han kanske väntar på posten. Det är hans spänning i livet. Nej usch stackars Leo =) Men glad blir han iaf när det kommer post..

                                     image23

Satt och kolla igenom alla min gamla bilder igår. Och jag hitta en bild som jag verkligen inte kan sluta skratta åt när jag ser den! :D

                                    image24

Lilla Loke ser så himla liten och pluttig ut. Och så kul ut haha. Tänk var liten han var. Klockren bild haha.
Men nu har han snart växt om brorsan ;)

Hade faktiskt en rolig dag på jobbet idag =) Dagen gick lixom så himla fort. Men vi hade mycket och göra. Skyltade bland annat om skyltfönstrena. Det tycker jag är mycket roligt! Nu vart det mer vintrigt uteseende. Nästa gång ni går förbi bolaget ta en extra glutt i fönstret. Så får ni se mitt mästervärk haha ^^

Imorse satt jag och Loke och gosa lite =) Det är hans favvostund på morgonen.

                                 image25

Brittan is back

Detta är tro det eller ej en mycket bra skiva! :D

image21

Rockabilly och raggarklack

Kom nyss hem från Örebro. Har tillbringat hela dagen på ett Ombudsmöte där. Fick lite mer kött på benen. Kan behövas eftersom jag ska löneförhandla imorn.
Hatar Örebro, går ju fan aldrig och få en parkeringsplats där man vill!
Blev middag på Kinamuren oxå, helt ok faktiskt.

Helgen har varit bra men den har gått väldigt fort. Jobbade både fredag och lördag. På lördagen var det drag på jobbet kan ja lova! Fattar inte hur folk tänker ibland. Vissa planerar verkligen inte alls. Komma kl 12:57 och STOR handla! Man kan inte göra så mycket mer än att se glad ut haha.

Efter att ha kommit hem och pustat ut lite så åkte vi till Striberg. I folkets hus hade Jörgen 30 års fest. Mycket trevligt! =)
Är man på gott humör så går det att dansa till Rockabilly oxå haha.
Jag diggar "raggarklacken" som jag kallar de :D (En speciell dansmove som raggare brukar köra) Mycket rolig!

Tyvärr kan jag inte lägga in bilder än....någon har tappat bort mobilkabeln!!


Mitt stora erkännande =)

God Morgon!

Jag måste här erkänna att jag har ett beroende......kan inte sluta dricka JULMUST!! haha. Jag försökte verkligen vänta ut så länge jag kunde när den kom ut i affärerna. För jag visste att de skulle vara kört. Men självklart kunde jag inte vänta så länge... Nu måste jag prova alla nya sorter jag ser. Men min favorit är nog fortfarande Zeunerts. Den är så himla speciell =)

Snart bär de av till jobbet. Och där lär jag få sälja glögg så de står härliga till kan ja lova. Idag är första säljstartsdagen. Folk är som tokiga! Ungefär lika tokiga som jag är i julmust :D

Ikväll vankas de mycket kalas. Hela två stycken. Kommer att få stressa ihjäl mig...hur ska de gå. Men de kommer bli trevligt! =)

Sjukling.

Tänk att man aldrig kan bli frisk =( Igår fick jag sån konstig tanvärk, bara sådär. Det lixom klia och värkte i hela överkäken. Men sen fick jag ju reda på att de kunde bero på Bihåleinflamation! Och när jag kom hem från jobbet och läste på nån läkarsida så passa alla symptomen in...tyvärr. Man känner sig konstig i hela ansiktet eftersom de tydligen bildas vätska i bihålorna. Mardrömmen vore ju om man blev tvungen till att spola...
Men idag gör de tack och lov bara ont i ena sidan av ansiktet. Inatt hände det en väldigt äcklig sak :P Som sagt nu har jag bara ont i en sida. Ni kanske kan lisa ut själva vad som hände haha.

Imorse drog jag själv in till Örebro och hade med mig min spenderar plånbok =) Är ju ganska många fester på G och jag har inte alls några fina kläder. Nog för att jag har köpt mycket kläder på sistone, men jag har inga festkläder!
Nu hittade jag iaf två partytröjor och två "vardags tröjor". Plus ett par helsvarta jeans (äntligen!)
Nu ska jag inte handla nå mer på hela måndaden! Förutom mat då...
Fan nu måste man ju börja tänka på julklappar oxå...Ajdå.

Var hem till Striberg och fira farsdag några dagar i efterskott. Jag gjorde iordning en liten låda med lite öl i. Lite udda sorter sådär. Blir så när man har dålig fantasi och jobbar på Bolaget. Smidigt och bra. Men pappa klagar inte =)

Nu saknar jag Jonathan. Men han kommer som tur är hem imorn. Wiiie



                                             image20

Ny kallruv...

Nu är jag äntligen friskare, efter influensan kom värsta förkylningen. Men hellre de än och ha feber! Var hemma både torsdag och fredag.
Direkt efter jobbet stressa jag hem och sen vidare mot Kopparberg. Det vankades 50 års kalas på restaurang Älgen. Mycket trevligt, och hur mycket mat som helst! Var kul och se min gamla arbetskamrat igen!

Igår åkte vi till Kopparberg igen =) Var på tiden att vi hämta ett akvarium som har stått där ända sen Jonathan flytta hemifrån. Vill säga i snart 3 år. Det är inte bara och flytta ett akvarium kan ja lova. Kanske därför vi har dragit ut på de så länge. Men nu känns de väldigt bra att de är gjort iaf. Och det vart faktiskt ganska fint ^^

image16

image17

image18

Här är vårat "gamla" akvarium

Snart har vi ett helt zoo här hemma haha!
Jag kom nyss hem från frisören i Linde. Kände för att göra lite drastiska förändringar med mitt hår. Så här vart resultatet.....

image19

Lite skillnad va? :D

Ska snart dra iväg till jobbet igen. Ska löneförhandla och inventera, kommer ta hela kvällen.
Måste laga lite mat och diska bara, och bråka med mina för tillfället väldigt jobbiga katter =)

Influensan..=(

Jaha trodde jag skulle klara mig undan, men icke. Idag är jag hemma och är sjuk. =( Kände av det redan i tisdags, och i tisdags natt fick ja febran. Men ändå var jag tvungen och ta mig upp och åka iväg till jobbet. Låg i soffan hela dagen igår sen när ja kom hem =)
Kolla på den sista Beck filmen. Den var jätte bra! Första gången man fick en liten tår i ögat av en Beck film! =)
Idag mår ja inte heller nå bra, men har iaf inte lika hög feber. Det är inge kul och ligga och vara sjuk och slösa bort dagarna.
Mamma ringde nyss och erbjöd sig komma över med lite mat i eftermiddag. Vilken snäll mamma jag har! =)

Första snön kom igår oxå, brukar gilla snö men nu är de ju sån där snö som bra ligger kvar en liten stund och slaskar. Inte alls så kul. Blir bara halt på vägarna oxå.

Pippimaten tog slut fort där ute kan ja lova =) Som tur är så har jag mer och fylla på. Men dom ända fåglarna jag har sett hitills är Skator och Kråkor, kanske inte så kontigt att maten tar slut fort. Glupska fårglar!

Idag kommer min äskling hem, det är de bästa med torsdagar =) Sen har man en hel helg framför sig. ^^

Håller på och väntar på att tre paket ska komma med posten! Mina kläder från HM, men dom tror jag kommer ikväll. Sen tvättmaskinen från Elgiganten. Och sist men inte minst mitt paket från Oriflame. Kommer inte de imorn så får inte vissa pappor sina farsdag presenter. Då blir jag arg!

Möte möte möte..

Man blir så glad över småsaker ibland. När jag nyss kom hem från jobbet och klev ur bilen och är på väg in, så ser jag att Leo sitter i deras lilla utkikstorn i fönstret. När han fick se mig kutar han ner och springer till dörren. Där sitter han så söt och väntar på mig. =) Så fränt på nå sett att katterna känner igen mig.


                                               image15

Är bara hem och vänder typ. Kl 14 så ska vi ha temamöte på jobbet. Ska bli trevligt. Ska prata om lite allt möjligt. När de är slut kl 18 så åker jag på nästa möte haha. Är HTF medlemsmöte i Örebro ute på Varudepån. (Varudepån är ett lager där vi tar hem grejer till kundbeställningar kan man säga) Där ska vi få en rundvandring och lite info och sedan smörgåstårta :)

Helgen har vart mycket skön och trevlig. Var hem till Maria och Jocke på lördan, vart hotellet igen på kvällen =) Men ja vette fan om hotellet är nå för mig. Frimis är nog bra mycket roligare haha. Sen är de inge kul och se folk ute man ser på bolgaget rätt ofta. Var nykter hela kvällen och de var faktiskt väldigt skönt =) Hatar och vara bakis. :P

Nu ska jag gå ut och göra en god gärning :D Ska gå ut och hänga ut lite mat till som små stackars pippi fåglarna ^^

Allahelgonsafton!

Fick nyss ett städ ryck :D Önskar jag fick det lite oftare bara. Nu har jag städat och gjort fint i hela köket. Känns bra efteråt ^^

Är en sån där bra dag idag! En Röd lördag! =) Mer röda dagar åt folket! haha.
Håller på och tvättar ett ton tvätt oxå. Jag skjuter ju alltid upp saker och ting, hatar de. Så nu har man den strörsta högen av tvätt istället.
Men nu kanske jag kommer bli lite mer peppad och tvätta, för igår beställde vi en ny tvättmarkin på Elgiganten! Äntligen! =) Den vi har nu är jag alldeles trött på, man får typ centrifugera manuellt. Men nu jävlar vart de en 7 kilos =) Så förhoppningsvis blir högarna inte lika stora.

Ska iväg på äta mat i Striberg sen, ser ja fram emot, länge sen ja träffa min päron faktiskt.
Sen får vi väl se om de blir nå party ikväll =)

Ha en trevlig dag mina vänner!!

RSS 2.0