Snart 2008!

Dunder och bravader imorgon är det nyårsafton!!
Iår känner jag på mig att det här kommer bli mycket bra. Festen kommer vankas på Gårdstigen, och jag bara älskar att fixa fester.
Var till Coop och handlade al mat för imorn, jisses va mat.
Köpte även en massa nyårs pynt som jag har pyntat hela köket med. Serpentiner och ballonger i massor =)
Det bästa av allt är att i fredags så åkte Jonathan och Pappa och Mamma och köpte nya köksmöbler i Odensbacken. (Jag jobbade så ja fick inte följa med =(...)
Satt och bläddrade i NA dagen innan och fick se på ett sånt fint bord. Kunde inte släppa de i tanken utan jag var tvungen och köpa de. Ett jätte stort bord i ek med 6 stolar, är hur nöjd som helst!
Nu kommer vi alla få plats, så passande lixom.

Jag hoppas verkligen maten kommer smaka bra imorn ^^
Till förrätt blir det bara nå simpelt som baguetter med tzatsiki. Till det blir det Alcase vin =)
Till huvudrätt kommer det att bli potatisgratäng med vitlöksstekt fläskfile. Rödvin till de såklart.
Och sist men inte minst, efterrätten. Då blir det blåbärspaj med choklad och kardemumma + vaniljsås. Och till det blir det ett tawny portvin :P
Längtar verkligen!! :D

Kommer blider sen hur vårt na kök vart och se ut.

Ska jobba imorn oxå mellan 9-15. Jag hoppas verkligen att folk har vart lite vettiga och planerat sina inköp i tid så det inte bli kaos imorn. Usch de skulle bli jobbigt...

Jaja Gott nytt år på er alla! :D


Julen is over.

I know, det var länge sen jag skrev, fy skäms på mig! Det har iaf hänt mycket och jag har haft mycket och göra.
Kan ju försöka sammanfatta de lite kort =)
Julen är över lika snabbt som den kom. Vet inte riktigt om jag hann och få nån speciell julkänsla. Men jag skyller på vädret, ser ju fan ut som om de vore höst och inte vinter.
Detta år för första gången i hela min livshistoria jag gjorde nånting annat än vad jag brukar på julen.
Jag ville den här julen fira tillsammans med Jonathan. Så jag hängde på till Kopparberg. Där fika vi hos farmor Ulla på förmiddan. Sen till Kalle Anka vankades det julmat ^^ Mmmmm så gott!
Sen det roligaste av allt, julklapps utdelningen! Fick handmålade vinglas och karaff, lotter, Christina Aguilera parfym, Schampoo och balsam m.m m.m
Jag och Jonathan bytte våra klappar här hemma på morgonen. Fick en Paris Hilton parfym och en ny plattång! =) Vart jätte glad!
Efter allt stohej åkte vi hem till Striberg och hade nästa julklapps uttdelning =)
Fick en resväska, presentkort på Gina Tricot, badlakan, påslakan, gryta, ugnsform, kokbok m.m Hur bra som helst!
Tack alla!

                       image39
                                                           Granen i Kopparberg


                       image40
                                                                   Granen i Striberg

                       image41
                                                           Granen Hemma =)


På Juldagen var det som vanligt mat hemma hos Mummu och Vaari. Tack vet jag den maten! =) Efteråt begavs det hem till moster och spelades sällskapsspel. Trevligt värre.

På annadagen fyller svärmor Ingrid år å då åkte vi dit och kalasa. Gjorde inge annat än och åt den här helgen känns det som. Måste fan hålla igen efter nyår =)
På kvällen drog jag och Jonathan in till Örebro och gick på bio. Självklart vart det Arn. Och jävlar va bra den var!! Wow! Hade inga förväntingar innan jag såg den, men jag vart väldigt överaskad. Se den got damit!!! :D

Nu har nyårsruschen satt igång på jobbet. Efter en rusch kommer nästa :P Satt och bläddra i tidningen igår och fick se en annons på ett jätte fint matbord och 6 stolar. Jag bestämde mig direkt att det där måste jag ha! Haha. Så idag åker Jonathan och Pappa iväg och köper det. Kommer bli så spännande när jag kommer hem!! =) Äntligen ett riktigt bord med riktiga stolar!
Nä nu måste jag skynda mig iväg till das work.

Hare! =)

"En riktig jul"

Kom just hem från en mycket stressig dag. Hade häcken full precis hela dagen! Jisses krist, men det är faktiskt lite roligt ibland. Tiden går lite snabbare då. Det märks att det snart är jul. Vissa är smarta och är ute och handlar i god tid.
Nu är jag hemma och andas lite. Imorn väntar en ännu värre dag. Kommer ha öppet till 19 dessutom.

Har dimpt ner väldigt mycket filmer i mitt brevinkast dom senaste dagarna haha. Beställde på Home "Underbar och älskad av alla" och "The Holiday". Den har jag visserligen sett men gud så bra den var =) Sen fick jag Greys Anatomy box idag bara för att jag prenumererar på SOLO =) Nu har jag mycker film och titta på.

Har ni inte sett årets julkalender? Faktiskt riktigt bra iår. Kan inte låta bli att fortfarande kolla på julklalendern haha. Men den blir ju självklart aldrig lika bra som när man var liten =) Tacka vet jag Sunes Jul och Mysteriet på Greveholm.

                                                 image38

Imorn kommer Jonathan äntligen hem! =) Och nu kommer han vara ledig i hela 12 dagar. Ännu mera jippi!! Fusk tycker jag :P Jag får bara vara ledig i 6 dagar. Men ja ska inte klaga =) Vissa har de värre.

Nu skulle de sitta fint med lite julmust och en pepparkaka =)

Jul stress.

I fredags fick jag äntligen hem min Litter Kwitter på posten! Hittills funkar det bara bra! :) Fick ju ta bort deras gamla låda och då vart dom väl lite fundersamma. Tyckte väl att de var lite obekvämt att gå på en sån liten låda =) Dom är ju vana med en jätte stor. Men dom hade inget annat val =) Första dagarna var man tvungen att ha den nere på golvet bredvid toan. Idag har jag satt upp den på toan och jag väntar för fullt att dom ska göra nått i den =)
Spännande....

Nu är det exat en vecka kvar till Julafton! =) Känns som att de har gått väldigt fort. När man var liten gick dagarna jätte långsamt.
Har iaf handlat färdigt alla julklappar, tack och lov. Vi var till Marieberg igår, och herrejävlar vad folk det var där! Förstå vad alla affärer drar in pengar nu till jul.

Har städat och gjort fint idag när jag har vart lite ledig. Resten av dagarna kommer jag jobba mycket. Nu drar julruschen igång även hos oss. Jisses säger jag bara. Tio gånger så mycket varor och tio gånger så mycket mer kunder kommer vi ha.

Jag längtar faktiskt till jul nu =) Så de blir lite lugnt och skönt..

Oriflame möte.

Kom precis hem från ett Oriflame möte i Lindesberg. Vi hade lite julmöte, drack glögg och käka julskinkemacka =) Så trevligt så.
Tycker det är lite synd att ja inte har så mycket kunder...men jag får väl kanske anstränga mig lite mer kanske?
Har vart en lång dag både för mig och katterna. Har varit borta i exakt 12 timmar. Skönt värre att jag bara ska städa imorn.

                                                     image36

Vi har ju då äntligen fått kölappar till Systembolaget i Nora! :D Var väl verkligen på tiden! Men folk fattar inte riktigt. Dom ställer sig fortfarande i kö. Blinda måste dom oxå vara =) Nu vet ni det iaf. Ta en lapp för fan nästa gång hahaha.

Vi ett mail idag oxå om att jag ska på kurs i Stockholm igen. Redan den 7 Januari. Jisses krist va snabbt det gick tänkte jag. Anmälde mig ju nyss. Men men det ska bli kul. Den här gången är det "Våra vanliga viner" kurs. Kommer nog ha hur mycket nytta av den som helst. Kommer kunna allt om vin haha ;) Lär få prova en hel del oxå.


Säg till om ni är intresserade av att kika i en Oriflame katalog ;) Kan lova att det finns mycket bra grejer till pangpriser nu!

                                                                   image37

Julgalan i Karlstad

Hej hopp kära läsare :D
Kan ju börja med att jag vann auktionen på Litter Kwitter. Nu jävlar ska jag få mina katter att gå på toaletten! Tänker inte ge upp! Kanske kommer få hem den på posten i slutet av veckan. Hoppas hoppas.
Slutpriset vart 430 kr. Rätt dyrt men ordinarie pris i affären ligger på 698 kr. Så jag tjäna ju lite pengar iaf.

Helgen har varit super bra!! I fredags kom Maria hem till oss och käkade tacos. Väldigt trevligt. Och så kollade vi såklart på Idol finalen. Var väl bra att Marie vann, hon gjorde ju vinnarlåten bäst. Plus att då kan Amanda göra sin egen musik. Gillar henne skarpt!

Sen vart det den efterlängtade lördagen. =) Gjorde mig vacker hela förmiddan. Fixa lösnaglar och grejer. Mattias och Nicole kom och plocka upp oss vid tre tiden. Då bar det av mot Karlstad! Det börja ju jätte bra, vi kom dels lite försent plus att vi lyckades hitta fel hotell haha. Men de ordnade sig tillslut.
Direkt när vi kom dit så satt alla från företaget i baren och väntade på oss. Vi fick beställa nått och dricka i baren på en gång. Allt var Gratis. Sen gick vi i samlad trupp till Blue Moon Bar där själva Julgalan skulle hållas till.
Var julbuffe när vi kom, och gissa om det var gott!!
Beställde in ett glas rött till maten, men jag fick en hel flaska haha. Farligt värre.
Hela tiden kom dom och servade oss med dricka. Hur snällt som helst av företaget!
Efterrätts bordet ska vi inte tala om haha. Gu va gott :P
21:30 började själva stora showen. Jimmy Jansson, Herays, Elin Lanto, Brolle Jr ml sjöng en massa bra låtar.
Pölsa från Smala Sussie var konfransier hela kvällen. Rolig kille det haha.
Hela showen var faktiskt över förväntan. =)
Sen framåt småtimmarna så vart det disco hela natten lång.

Jag älskar hotell frukost!! :P Man kan lixom inte få bättre frukost nånstans. Var glad att jag kunde äta frukost iaf =)
Var en riktig slö dag hela söndagen. Vart pizza till mat haha. Bakade även Pepparkakor, tyckte det var dags nu.
Är ju för tusan bara två veckor kvar till julafton. Oh my good! Hur ska det här bli =)

Trodde jag skulle få gå med lösnaglarna på till jobbet idag haha. Fick nästan inte av dom, satt som berg. Trodde de skulle vara tvärt om ja.

Jaja See youu.....^^

VA TRÖTT JAG BLIR!!

Känns som att allt jävlas med mig just nu! Blir så arg och trött!!
Har gått och blivit dyngförkyld på en dag! IGEN. Har så ont i höger handen så jag knapt kan skriva detta inlägg...
Bara värker och värker. Är troligtvis en arbetsskada...Går aldrig över utan det blir bara värre =(
Sen grädden på moset så kronglar min bil.
Han vill inte starta. Har nyss vart till striberg och lånat mammas bil. Han blir lite kinkig när de är blött kanske? =)

Känns som att jag bara klagar, men de ska man väl få göra ibland. De positiva är väl att helgen börjar närma sig.

Tänk va folk dricker till julen. Fattar inte rikigt det där. På julen tycker iaf inte jag att man ska supa till utan så ska man bara mysa och smutta på lite glögg. Festa kan man göra på nyår. Blir och tänka på detta nu när vi får en mer än dubbelt så mycket varor än vad vi brukar. Man blir alldeles matt när man går in på lagret =)

Nä nu ska de diskas innan de börjar en massa bra på tv....

Tisdag morgon.

Usch jag tror jag har något trötthets syndrom =( Känns som att jag aldrig blir pigg.
Blir inte bättre av att mina ögon var helt igenkletade när jag vaknade. Tror jag håller på och bli sjuk igen.
Får inte vara sjuk i helgen då vi ska till Karlstad och gå på Julgalan och bo på hotell!!!! =)

Ska snart åka iväg till jobbet. Känner på mig att det kommer komma ett berg av varor!
Sitter och lyssnar på Carolas nya julskiva. Verkar lika bra som den förra. Ingen jul utan Carola iaf hahah =)

image35

Trött Trött Trött

Trött så inniperkele är jag nu för tiden! =( Fattar inte varför. Kan det vara den mörka årstiden? Att det är mycket på jobbet? Kanske en kombination av dom båda =)
Skulle sitta väldigt fint med en veckas semester nu!
Tackade tom nej till en tjejkväll ute på krogen igår bara för att ja var så trött.....inge bra.

Var på 80års kalas i Stribergs folkets hus igår. Min mormors syster fyllde år. Alltid trevligt med kalas. Kul och se all släkt på en och samma gång.
Gissa om finnar gillar att sjunga haha =) Och det roliga är att det låter som begravnings musik!

Nu ska jag bara fortsätta och slappa och mysa i soffan till en film med Jonathan.
Ska väl hänga lite tvätt oxå =)


                                       image34

Fick premiär lussebullar av mamma igår. Herrejävlar va gott det var! Hon gör världens bästa bullar min mamma =)

RSS 2.0