Underbara helg!

Nu är det mys! ^^ Tacopajen står i ugnen och rödvinsflaskan är öppnad. Älskar helger!
Vi ska bara ta det lugnt och kolla på nån bra film.
Party var det på juldagen med Jocke, Maria, Sussie och Jenny. Utgång på hotellet här i stan, var himlans roligt. Hur mycket folk som helst. Verkar som att det är tradition för vissa att gå ut på juldagen men för mig var det första gången =)
Nu är det snart fest igen, det vankas nyår. Är bara en massa festligheter här i slutet av december. Me like!

Har hunnit med att gå på bio två gånger den här veckan =) Först i måndags så var jag och Jonathan och såg Yes Man.
Hur bra film som helst!! Jim Carrey är ju alltid bra och i den här filmen var han alldeles lagom, inte så där jätte överdriven.
Kan verkligen rekomendera den filmen.


Igår var vi och såg Vi hade iaf tur med vädret igen med Jocke och Maria.
Lite kul att dom har gjort en efterföljare så pass långt efter den första. Men den var oxå rolig, huvudrolls innehavarna kände man vekrligen igen sen den förra =) Lika tokiga.

God Jul på er alla!! :D

Gud vilken bra jul det har varit iår! Och än är den inte slut riktigt än ^^

Efter en häcktisk dag på jobbet dagen före julafton var det väldigt skönt att komma hem!
Mamma och Pappa och Tanja kom hem till oss och hade mys och uppesittarkväll. Har alltid spelat bingolotto, har blivit som en tradition =) Enda gången på året man spelar Bingolotto haha. Och inte vann vi nån bil heller... Men mysigt hade vi ^^

Var extra roligt och vakna på julaftonsmorgonen när det var snö ute!
Jag och Jonathan bytte våra julklappar på morgonen. Han gav mig så himla bra julklappar, fick ett presentkort på Gina Tricot, en snygg klockradio och en Obh Nordica Volumaster! :D
Här är våran fina lilla kungsgran:


Vi firade jul på många ställen =) Först mat hemma hos Farmor och Farfar. Jag älskar julmat!!
Sen till Kalle så åkte vi hem till Mormor och Morfar och julfika. Efter Kalle så kom tomten! :D Är så kul och se den där spännigen på barnen innan tomten kommer. Lite skrämmande och nervöst men samtidigt hur kul som helst!
   

På kvällen så åkte vi hem till Mamma och Pappa och öppnade massa paket =)
Av dom fick jag en köksassistent, strykjärn, kamerastativ, presentkort på en klocka. Bara en massa bra saker!
Vi kollade även på Tomten är far till alla barnen, bästa filmen enligt mig! Och pappa fick nya Robert Gustafsson filmen som vi oxå tittade på, hur kul som helst!
 


Vissa dagar är jobbigare än andra...



Idag är det ingen vanlig bra torsdag som det brukar vara. Ingen Jonathan hemma idag inte =(
Han kommer inte hem förens imorn kväll. Daem va jag saknar han nu!
Får sitta här hemma själv den här kvällen oxå...=(

Går inte beskriva med ord hur mycket jag älskar honom!! =) Min fina Jonathan ^^

Julen närmar sig..

Nu har jag nyss vart och kalasat min lilla mamma som fyllde i söndags =)
Gav henne en flaska med Amarone vin och ett paket med lyxiga praliner som ja köpte i Frankfurt. Dom tillsammans blir gudomligt gott!
Snart tänkte jag sätta mig och slå in alla julklappar =) Är inte riktigt klar med alla, måste köpa dom på lördag. Vet vad jag ska köpa men det gäller bara att hitta dom oxå.
Nu kan det gärna få bli julafton =) Gillar att ge bort julklappar, nästan roligare än att få faktiskt.

Mamma & Pappa var snälla och köpte med en gran till mig när dom var på Plantagen. Bidde en Kunsgran, as fin ^^
Är väldigt sugen på att ta in den redan nu hehe. Men jag ska nog tjuvstarta lite och ta in den på söndag tänkte jag =)
Man vill ju hinna se den lixom.
Här är en dålig bild på den haha. Just nu står den i mormor och morfar garage. Kommer en finare bild sen när den är påklädd :D


Merry X-mas

Weei hitta just en jullåt med Glasvegas och självklart är den lika bra som alla andra låtar dom gör :D



Barcelona, vilken stad!

Denna resa kommer vara ett minne för livet. En väldigt bra minne =) Vilken resa det har varit! Kul från början till slut!
Är väldigt tacksam att jag fick följa med, tack S.P.A!! :D

Tänkte jag skulle sammafatta resan i en liten bildberättelse ^^

Kl 04:00 började resan till Spanien och Barceolna, då kom Mattias och plockade upp oss i Kopparberg.
Framför oss hade vi en bilfärd på 4 timmar. Jonathan fick ta över och köra efter ca 3 timmar, stackars Mattias höll ju på att somna. =) Första gången jag flög från Landvetter, trodde inte den var så pass stor ändå.
Vi fög med det tyska flygbolaget Lufthansa. Här är vårat plan som vi flög med till Frankfurt.
  
Vi fick vänta ca 3 timmar på flygplatsen i Frankfurt. Den var lite större, fick åka rullband i en jätte lång cool tunnel för att komma till rätt terminal.
 
Sen gick vi till första bästa baren och tog oss nå gott att dricka. För min del vart det en Wine Spritzer, inte alls dum faktiskt. =)

Båda flygresorna tog bara ca 1 tim 45 min, så de var rätt skönt. Vi var framme i Barcelona vid halv sju ca. Det var bara att checka in på hotellet och fräscha upp sig lite snabbt för kl 20:00 skulle vi käka middag på en restaurang allesammans ^^

Fyra sånna här runda bord tog hela gänget upp =) Här är bla chefen och chefens fru, skit roliga människor! :D Och så Jonathan och Mattias förstås.

På fredag förmiddag efter frukosten så skulle jag och Jonathan ge oss ut på en liten upptäcksfärd =) Fick en karta av en i receptionen, fick en chock när jag vecklade ut den kan ja säga haha. Fy fan vilken stor stad det var haha. Jag och jonathan våga bara gå på dom närmaste gatorna haha. Precis brevid hotellet nästan så låg det ett jätte stort köpcentrum som var 8 våningar stort. Det var lite coolt, fick åka massor med rulltrappor där kan man säga ^^
 
Kl 13 skulle dom ha konferans så då passa jag på att ta en tupplur :D Efteråt var vi hungriga och gick till Pizza Hut haha. Så himla typiskt att man alltid väljer och äta nått man känner igen när man är utomlands =) Men shit vilka goda pizzor dom hade!

Vi gick runt lite på stan efter maten oxå. Fanns verkligen sååå mycket att titta på. Hur många coola affärer som helst!
Hitta en liten mini julmarknad oxå. Det var väl den ända gången man fick julkänsla där nere =)
    
När det börja närma sig kvällen var det dags att gå hem och göra sig iordning för fest! :D
Hittade lite coola flaskor i en affär som jag köpte med mig. Mojito och Starwberry Daiquiri, 15 % farliga grejer haha.
 
Vi gick ut för att hitta nå bra ställe att festa på. Det sluta med att vi hamna på Hard rock cafe :D As coolt ställe verkligen!
Hade hur kul som helst! Spela bara bra musik. Var en jätte trevlig norsk tjej som jobbade där och servade oss hela kvällen. Köpte in en jätte god drink som hette Banana Mama =)
Snodde med mig ett litet snapsglas från Hard rock haha som minne. Men ja tror dom ingick i priset om ja fatta de hela rätt...
     
Kl ett på natten gick vi vidare till nästa ställe =) En lite mindre pub. Hade svin kul där oxå. Har aldrig skrattat så mycket på länge. Bartendern som jobbade där var väldigt generös men lite skum oxå. Han började själv festa =) Bjöd på massa mat och grejer, tillslut vart han lite för generös och bjöd på en shot med 98 % sprit!!! Sa han att det var iaf. Luktade helvete och det var ingen som vågade smaka haha. Tänk om det hade vart i Sverige lixom! =)
Lärde mig att dricka öl den här kvällen dessutom haha. Men ölen i spaninen är dock väldigt lätt så det slank ner fint =)

     

På lördagen var det fri tid ända fram till kl 20 då vi skulle käka fin middag. Vi gick runt på stan hela dagen. Var kanon väder oxå, kändes som att det var vår =) Underbart! idag vågade vi ge oss ut på en liten längre färd haha.
Hittade en super lång gata som jag tror är rätt känd. La Rambla heter den. Är en jättelång gå gata. Det fanns massa roligt att titta på där. Bland annat en massa männinskor som hade klätt ut sig att coola utstyrslar =)
     

     
 
Sen kl 20:00 var det dags för restaurang besök =) Klädde upp oss extra fint och jag fick använda min nya klänning =)
Vart inte speciellt sent den där dagen, vi gick väl hem strax efter 23. Kl 02:45 var det ju dags att gå upp! Kl 04:00 gick bussen till flygplatsen!
     

Man var ju inte direkt pigg när man skulle gå upp efter tre timmars sömn. Försökte sova lite på planen hem men det gick väl sådär. Vart tre timmars väntan på flygplatsen i Frankfurt på hemresan oxå. Satt och tog en massa kort på flygplanen haha. Är så himla faccinerad av flygplan! Dom är as häftiga men samtidigt lite skrämmande sådär =) Fattar inte hur så stora plan kan flyga över huvudtaget.
Från Barcelona till Frankfurt så fick vi flyga ett sånt där stort plan med 4 säten i mitten och två på sidorna. Det var coolt.
Och på den resan fick jag se det vackraste jag någonsin har sett! En jätte fin soluppgång från flygplansfönster. Herregud va vackert. Fattar inte varför ja inte tog fram kameran och tog en bild!!!! Damit...
När vi kom fram till Göteborg igen väntade en lång bilfärd hem igen. Jag körde hela vägen från Allingsås där vi stannade och käka på donkan. Det var lite jobbigt men det gick, hatar och köra i mörkret. Trodde inte ja skulle klara de med tanke på hur lite jag hade sovit oxå =)
Vi kom hem kl 20 ca och 20:45 sov jag haha.
     


Detta vart ett lååångt inlägg haha. Har vart en helt underbar helg! Jag kan verkligen rekomendera Barcelona!! Jag gillade den staden så fort jag kom dit.
Finns bara en negativ sak och det var att man fick hålla hårt i sin väska och inte ha pengarna i fickan. Tyvärr var det några av oss som råkade ut för ficktjuvar.
Men jag höll hårt i mina saker :D

Nu har jag äntligen semester!!

Nu är jag glad! :D
Har äntligen semster, pengarna är växlade, finklänningen är inhandlad, är bara väskan som ska packas sen är jag redo!! 
Hoppas allt kommer flyta på och att vi kommer få de toppen bra där nere i Barcelona. =) Har inga föväntingar alls, vet ingenting om Barcelona (bara att det är en stor stad och att fobollen är stor där nere) är så skönt att bara följa med och inte behöva tänka på nånting haha.
Det ända jag ska koncentrera mig på är att försöka ta så mycket bilder jag kan!

Ikväll kommer älskling hem (redan! haha). Så vi är båda lediga imorn.
Jag och moster ska åka till frisören i linde på förmiddan, ska bli snygg i håret. Sen lär jag väl packa....
Vi åker till Kopparberg på kvällen och sover kvar där. Vi måste ju åka rövtidigt på morgonen och så ska ju katterna bo där när vi är borta =)
Kl 10:40 på torsdag lyfter vi från Landvetter, mellanlandar i Frankfurt innan vi är framme i Barcelona.
Som sagt ska bli hur kul som helst! :D:D



Im happy!! :D

Liten lista....

Jag har blivit utmanad i Johannas blogg, antar härmed utmaningen. En sån där kul liten lista haha.

5 saker i min frys:

Kyckling
Smoothiebär
Grönsaker
Köttfärs
Pitabröd

5 saker i min garderob:

I min vanliga garderob finns bara kläder. Men i min alltiallogarderob finns:

Återvinnings grejer tex glas, tidningar, burkar.
Tandkräm och tandborstslager
Krukor
Klappstolar
Glödlampor


5 saker i min bil:

Skräp!
Doftpalmer
Isskrapor
Mynt
Cd-skivor

5 saker i min handväska:
Handkräm
Nycklar
Sytråd
Plånbok
Läkerol & Tuggummi

Nu utmanar jag Maria Tanja Malin & Linda ^^


Glasvegas!

Jag har sagt det förr och säger det igen!
Man kan inte bli annat än lycklig när man lyssnar på Glasvegas!!!!
Går fan inte beskriva känslan lixom, helt underbart.
Bästa skivan som nånsin gjorts....spelar den om och om igen ^^

Den här låten är en av de bästa. Nu är inte kvalitén den bästa, men gissa om den blir maffig om man spelar den höögt!


Julstress till max

Ju äldre man bli ju mer julstress får man! Usch jag har såna stora krav på mig själv när det gäller julklappar.
Vill ju inte ge bort vad som helst heller.
Åkte till Örbero idag igen (för tredje gången). Jag och Camilla åkte ut till Marieberg. Mycket trevligt!
Men den här gången vart det en riktigt lyckad shopping runda och jag känner mig lite lugnare haha.
Har hittat alla julklappar nu iaf, är bara lite småsaker kvar.
Plus att jag dessutom hittade min klänning som jag ska ha på mig i Barcelona på finmiddan.
Har nog aldrig kännt mig så fin i någon klänning förut. Så det här känns som ett bra köp. ^^
Nu längtar jag jätte mycket till resan haha. Kan samtidigt inte fatta att det är nästa vecka!!

Här är klänningen jag köpte. ^^


Ingen mer än jag som måste kolla på julkalendern varje år? haha
Man blir aldrig för gammal för julkalendern :D
Hade ingen aning om iår vad det skulle vara för någon, så jag hade inga förväntningar alls.
Den heter iaf Skägget i Brevlådan.
Fick ju se att det var Anders och Måns som var med i den haha. Gillar dom, speciellt deras dialekter haha.
Efter första avsnittet var väl den sådär men jag tror den tar sig haha. Dom har lite roliga skämt och så. Kanske hade önskat att den var lite mer "julig"...
Ska följa den med spänning iaf ^^


RSS 2.0