Solig vacker skön dag..

Nu är ja lite lycklig =) Har beställt lite kläder från HM katalogen. Några tröjor till mig och en till Jonathan. Så roligt och få hem paket på posten!
Har nyss kommit hem från jobbet. Har bara haft en skön städdag idag.
Min mormor och mamma var nyss förbi en sväng. Mummu var nyfiken på och se hur stor Loke har blivit =)

Ska bege mig in till stan nu en sväng och välja lite tapeter till sovrummet. Fick ett brev i Juni från Norabostäder att ja skulle få tapetserat i höst, men än har de inte blivit av. Har en teori om att man kanske måste välja tapeter först innan dom bestämmer ett datum när dom ska komma =) Vi får väl se när de blir.

Jonathan hade den lilla hemåkare dagen igår :D Nu när han är i Köping så gör dom så att dom slutar fyra på tisdagar och åker hem och sover då. Och sen jobbar dom lite längre på torsdagar. På så sätt känns veckorna ännu kortare för mig =) Han råka ut för feber igår oxå =( Men åkte till jobbet ändå imorse. Hoppas inte ja blir sjuk oxå!

Lite senare idag så ska jag åka och hälsa på Kicki och lilla Wiliam =) Ska bli mycket trevligt, har varken sett deras nya hus eller Wiliam. Det är på tiden tycker jag =)

Förrvirrande och ställa om klockan..

Känns som att jag bara sammanfattar mina helger på den här bloggen haha. Men de är väl då jag är som mest aktiv, annars jobbar jag bara hela dagarna och det är inte alls så spännande haha.

Helgen har iaf vart super duper bra! Jag var ju ledig hela fredagen. Sånna dagar uppskattar ja verkligen. På förmiddan drog jag och Jonathan in till Örebro och shoppa på Marieberg. Hitta min nya jacka tillslut :) En längre brun jacka, jätte skön! Sen köpte jag en tröja och en jätte mysig stickad tjocktröja. Sen åkte vi vidare till Ikea. Jonathan skulle köpa med massa småsaker som han skulla ha till husvagnen. (Han bor nämligen i husvagn på jobbet nu). Vi käka även lunch där, en varsin tallrik med köttbullar och potatis. Ingen dålig portion heller haha. Fan 15 köttbullar fick man! :D Och mätt vart ja.

Sen gjorde jag nånting som jag aldrig har gjort i hela mitt liv haha. Jag köpte två par skor på en och samma gång! Jag har alltid haft svårt att köpa skor eftersom jag har som största fötterna. Vi var ju till Skopunkten och där får man ju 3 par och betala för 2. Så jag köpte ett par låga fin stövlar med låg klack och ett par typ vinterstövlar. Super nöjd! =) Och jonathan köpte ett par.

Med ett antal hundralappar fattigare åkte vi hem. Tog en veva till striberg och hälsa på oxå. Vi fick lite tråkigt sen på kvällen så då drog vi in till Örebro igen haha. Vi kände för att gå på bio. Det vart Mr Woodcock. Den var bra faktiskt, lite dålig humor ibland kanske. Men den var sevärd.

Var min jobbar lördag den här helgen. Men dom är bara jobbiga att ta sig upp till. Sen när man väl är på jobbet så brukar de bara gå av bara farten eftersom man är så van vid långa dagar. Tog en liten tuppis när ja kom hem så ja skulle orka med kvällen =) Maria kom och hämta oss vid sexsnåret. Vi var bjudna till Sussie hennes syster. Där käka vi go tacos och festa på för fullt. Var super kul. Gick vidare till hotellet där de var nån rockkväll, men de var väl sådär. Vart lite trött där på slutet så jag och Jonathan chansa på att ringa en taxi, och som tur var behövde vi bara vänta 10 min.

Självklart glömde vi ställa om klockan när vi kom hem. Ja kom på de på förmiddan när ja lyssna på radion. Då ja trodde klockan var elva men den var ju egentligen bara tio! :D Kändes verkligen som att den dagen var hur lång som helst! Vi hann och göra massor. Städa lägenheten, plocka in alla ute möbler, städa akvariet, storhandla på Coop, laga mat m.m m.m. En väldigt mysig och lugn dag tyckte jag! =)

Nu är verkligen mörkret här, usch de är bäcksvart när jag kommer hem från jobbet. :P Har inte riktigt vant mig än.
Men nu går de fort, snart är det jul =)

Kommentar torka...

Är alltid 0 kommentarer i min blogg =( Börjar bli lite opeppad!

Slutade kl halv fyra 4 idag, kändes mycket skönt. Dagen blir så mycket kortare, kändes bra att vara tillbaka till verkligheten iaf =) Man inser hur bra man har de ändå på jobbet. Jag klagar inte på kursen direkt, men ändå lixom =) Kändes som att man var tillbaka i skolan igen.
Känns ännu bättre att jag är ledig precis heela dagen imorn! Ringer nån imorn blir jag arg! =)
Jonathan är oxå helledig imorn, ska nog åka in till Örebro imorn. Får ju en feet lön imorn ^^. Men ja ska verkligen inte handla upp hela den haha. Känns bra att kunna lägga undan lite pengar för en gång skull. Tänkte iaf handla en vinterjacka, är lite trött på den jag har nu. Hade ju den på gymnasiet! Och så är det en sån där kort modell, gillar jag inte! Nu funderar vi på att ringa moster och höra om dom är hemma =) Var länge sen vi träffa dom.

HTF kurs i Stockholm.

Nu är jag äntligen hemma =) Har varit hur intensivt som helst. Har setet och lyssnat och tagit till mig en massa facklig information i tre dagar! Eftersom jag är fack ombud på jobbet var det ju bra att jag fick åka i väg på en grundkurs. Kunde ingenting innan men nu har jag lärt mig en massa bra saker. Hur man ska göra om det nu skulle bli något problem på jobbet tex, hur man ska gå iväg för att lösa de osv.
Tåget till Sthlm gick kl 05:56 i måndags morse. Gissa om jag var trött =) Gick sen en buss från cityterminalen ut till Djurönäset. Det är en baouta stor kursgård vid skärgården. 5 stjärnigt och allt, hur fint som helst! ^^ Återkommer med lite bilder från mitt rum senare.
Vi hade två jätte bra kursledare, tack och lov för de. Annars hade det varit lite jobbigt och lyssna på dom. Gruppen var oxå bra. Hade med mig tre andra från Systembolaget i Örebro. Långa dagar vart de. Dag 2 höll vi på i 12 timmar =). Känns inte som man gjorde nå annan än och åt oxå haha. Och maten var hur fin som helst.
Kom med tåget till Örebro halv sju idag, känner mig väldigt trött, men de är skönt och vara hemma. Ska iväg på del 2 den 22 Nov men då blir det bara två dagar.

Ingen som har lust och hjäpa mig och designa om min blogg? :D Har inte den blekaste hur man gör. Verkar himla rörigt. Alla andra har ju så fina bloggar =)

Denna helg...

Seg söndagmorgon, lite halvt bakis. Men de kunde ha varit mycket värre =) Var trevligt igår, efter jobbet åkte jag och Jonathan hem till Jocke och Maria och käka tacos ^^ och hade lite föörfest kan man väl säga. Senare på kvällen drog vi in till Strike och bowla. Mycket roligt. Och gissa vem som vann!?! Jo....Jaaaaaaag! :D haha. Spela fan bättre onykter än nykter. Synd bara att den där timmen går så väldans fort. Påvägen hem plockade vi upp Emma, hon hade slutat jobbet och var sugen på att hänga med på lite efterfest i Gyttorp.

                                                             image14

Är lite pirrigt inför imorgon. Då tar jag tåget till Stockholm och sen vidare ut till skärgårn. Ska på fackkurs i tre dagar. Ska få lära mig lite grunder inom den fackliga verksamheten. Eftersom jag är fack ombud på jobbet så är det min plickt haha. Ska bli spännande. Vi kommer vara fem stycken tror jag från Systembolaget. Resten är en massa annat folk från en massa andra företag som har HTF som fack. Hoppas ja kommer få lära mig någe nytta iaf =)

Undrar om ja ska gå och trycka på nån spännande Beck film som jag har lånat. Och mysa i soffan med Jonathan. ^^

Mystisk röst mitt i intet..

Imorse tänkte ja verkligen att de här blir en lång och tröttsam dag. Snozzade hela 20 min i morse =) Var piss trött på jobbet. Men efter ett par timmar när man har börjat vakna till och kommit igång så gick dagen av bara farten! Skönt de. Hände en mycket rolig sak idag haha. Hade mobilen i fickan på ljudlöst men så känner jag att de är nån som ringer. Men jag står ju mitt i kassan och har en kund. Men på nått vis så lyckades jag komma åt svara knappen. Så efter en liten stund hör jag en liten röst som skriker haaallååå ett par gånger. Jag fatta ju såklart inte vart de kom ifrån haha. Lät ju lixom så långt bort. Men sen hör jag ett garv och så ramla palletten ner =) Hörde på en gång att det var emma som garva. Och hon förstog ju att jag stog i kassan och prata med en kund. Gick med ett stort leende efter det där haha.

Nu är jag hemma igen, och det första man gör är och sätta sig här =). Prata nyss med Jonathan oxå. Han är fortfarnade i Strängnäs och jobbar, men han har det bra. Han tyckte oxå dagarna går ganska fort ändå. Imorn var det ju redan dagen före den stora åkarehem dagen :D
Och imorn är jag helledig, känns väldigt skönt! Då ska jag leka med Emma =)

Loke lukta illa :P

Min efterlängtade långlediga helg gick ju självklart åt skogen. Var en på jobbet som vart sjuk så då fick jag jobba heeela fredagen. Det är min vanligt tur som jag brukar ha :P Men men den dagen gick den med.
Roligare hade jag på Lördagen. Finns inge bättre än att bara ligga och dra i sängen tills man vaknar. Brukar alltid glömma bort att jag får sova och ligger alltid och väntar på att klockan ska ringa. Och det finns ju inge bättre än när man kommer på att den inte ska det! :D

På förmiddan var jag och tjäna lite extrakosing :) Min mosters man ville bli klippt. Som tur var så vart han super nöjd! :)
Kom på att ja fan tjänar dubbelt så mycket mer i timmen som amatör frisör än vad jag gör på jobbet haha.
Vi drog direkt till Örebro när jag var klar. Tog en runda på Ikea och fynda lite små grejer som va behövde. Gick en sväng på Marieberg oxå. Väldigt trevligt tyckte jag =) Vi var onyttiga och köpte med pizza hem från nya Torggrillen :P
Helt plötsligt börja jag gilla pizzasallad ^^

Söndagen var oxå väldigt trevlig. Var stor kalas hemma hos farmor och farfar. Farfar fyllde år, och iår hade dom bjudit hela släkten på pappas sida på middag. Fläskfile med potatis, smaka smaskens! Trevligt och träffa alla på en och samma gång. Det händer alldeles för sällan.

Nu är de måndag IGEN. Går för fort tycker jag , nu sitter man här hemma själv och längtar till nästa helg. Fick jobba hela dagen idag oxå, hon var fortfarande sjuk. Vart det lite extra pengar i plånboken =) Min morgon började inte så bra iaf. Lagom stressad var jag när jag kommer ner till köket och får se Loke. Han har bajs i hela svansen!! Var bara till och duscha av honom. Vilket han inte tyckte var så kul haha. Men har man bajsat ner sig så måste man :D
Hann som tur var till jobbet precis i rättan tid...
 



Våfflor, Mockacreme och Kanel.

Kom just innanför dörren lite nöjd och glad. Har vart och shoppat i Örebro! :D Typ allt mitt smink tog slut samtidigt så jag var tvungen att införskaffa mig lite nytt. Städa bara idag så därför passa ja på att åka in. Maria föjde med mej =)
Sen kunde jag inte låta bli att köpa en parfym, har velat haft en ny länge nu. Jag stog där i valet och kvalet. Jag har egentligen tänkt och försöka spara så mycket pengar som går, för det brukar jah nämligen aldrig kunna göra :D
Men sen så sa Maria nå väldigt bra haha. "Pengar är runda och till för att rullas" Då kunde ja bara inte låta bli att köpa den haha. Äh va fan tänkte ja, jag måste få unna mig själv lite lyx ibland...



Den här bidde de =) Luktar våfflor, mockacreme och kanel läste jag här på Internet. Och det stämmer nog faktiskt rätt bra. Gott luktar de iaf.

Ikväll är de massa bra på dumburken. Först är de Roomservice, sen HEROES och sen sist men inte minst Fråga Olle =)

Imorrn kommer älskling hem igen! Jippikaiei! :D

Rena rama djurparken..

Dom senaste dagarna har ja sett de allra ovanligaste djuren. Märkligt. I söndags fick ja se en sån här!


Japp ni ser rätt! Det är en KAMEL. Min första tanke var när jag fick se sen var vad skjuttsingen gör den här? Och fryser den inte? Hm jaja han stog där och käka gräs och såg ut att trivas ganska bra =)
Det var i söndags vi åkte förbi dom när vi skulle till sjön och fiska. Trots vädret åkte vi ut, va gör man inte för älskling haha. Fick ingen fisk tråkigt nog =( Men det var bra nära två gånger att ja fick! Sen vart de lite för kallt så då hade ja inge lust längre och vara kvar. Lite jobbigt oxå när det inte finns nån toa på båten :P



Helgen har vart trevlig faktiskt, men på tok för kort som vanligt. I fredags tog vi de vara lugnt, käka tacos och mös i soffan ^^
Jobbade på lördagen och sen till kvällningen kom Camilla och Jonathan hem till oss =)
Fick ett ryck och drog in till Örebro och gick på bio. Mycket trevligt! Jag älskar bio! Såg den här Chuck & Larry, å herregud va jag skratta! :D Den måste ni se! Adam Sandler är som vanligt väldigt bra. Roligast på filmen var nog när dom skulle handla saker så att de skulle se ut som att dom var bögar :) Väldigt roligt!
Självklart var man proppmätt när vi skulle bege oss hem. Man trycker alltid i sig för mycket popcorn under filmen, men ändå slänger man det sista i botten...Tar lixom aldrig slut. Evighetspopcorn =)

Nu går jag här och längtar till nästa helg igen, som alltid =) Då har jag och Jonathan vart tillsammans i 3 hela år! Tro det eller ej :P Åren går väldigt fort känns de som...Det ska vi allt fira iaf  =) Och de bästa av allt är att jag är ledig heeela helgen! Woho! Ska bara bli en Jag och Jonathan helg!

Måste ju även fira lite grann att jag har fått fast jobb nu! :D Grattis till mig! Nu är jag fast på Systembolaget haha. Känns väldigt bra och väldigt trygt! Kan inte bli bättre. Har nu en tjänst på 75%, räcker gott och väl till mig.






Brukar Luppiner blomma i Oktober? Bara nått ja funderar över.....

Kissemiss i skogen!

Jag gömde berätta att jag såg ett livs levande Lodjur i fredags! Var väl typ första och sista gången skulle jag tro. Det var när vi var på väg till Kopparberg, och rätt som de va så sprange de ett djur över vägen. Min första tanke var att det var ett råddjur utan svansstump eller nå. Men sen fick jag ju see, det var ju en LODJUR! Och de bästa av allt var att den stanna precis vid vägkanten och stog och titta på oss. Fick man se den på nära håll oxå. Mäktigt! Kan lixom inte fatta att de springer runt stora kissemissar i skogen =)



Den här veckan har vart lite si och så...känns som att jag har haft otur nästan jämt. För att inte tala om när jag skulle och tanka bilen! Jag hade pakerat och gick ut för att tanka, tog med mig nykeln till tanklocket. Måste tyvärr ha lås på mitt annars har ja ingen bensin kvar. (Folk slangar :P) Tro på fan att ja inte fick upp tanklocket! Har haft samma problem förut, men nu gick de verkligen inte. Stog kanske där i 10 min och fibbla. Hände ingenting, kunde bara snurra och snurra på den där jävla locket. Sen blev ja så arg så jag stack därifrån haha. Som tur va hade ja lite soppa kvar så jag iaf kunde ta mig hem. Prova i 10 min när ja kom hem, men de gick inte. Ringde till Jonathan och sa att de var nå fel på låset, men han bara sa att jag gjorde fel. Gick ut och prova igen men fick inte upp de nu heller. Var skapligt arg! Skrev klagobrev till Biltema haha. Tro på fan nästa dag när jag skulle gå och försöka igen så gick de självklart hur bra som helst! =) Jag hade verkligen en dålig dag den dagen. Men ja tänker fortafarnde inte använda locket med lås igen!

I onsdags var jag ledig, då åkte jag och Emma hem till Ellinor. Dom har flyttat till ett nytt hus och jag skulle kolla på en tvättmaskin som förra ägarn hade lämnat kvar. Den fick jag med mig hem! :D Nu är Tessan lycklig! Kan äntligen tvätta när jag vill! Men den är väl kanske inte den bästa, verkar vara lite slö, kanske var jag som proppa in lite för mycket tvätt :P Men som sagt den var ju gratis och de är ju verkligen bättre än ingen alls.

Nu är de fredag igen....min chef var som vanligt snäll och lät mig sluta tidigare idag! Hon brukar låta mig få vara ledig ibland på fredagar bara för att jag och Jonathan ska kunna umgås lite mer =) Han kommer ju hem torsdag kvällar och då försvinner ju en hel dag när jag jobbar hela fredagar. Och helgen försvinner ju ändå så fort. Hon är så snäll som tänker på mig! :) Den här helgen ska vi iallafall bara ta de lugnt! Tror att de ska bli nån bio iallafall. Tycker jag om =)

Köpparbergamarken!

Dom senaste dagarna har ja blivit besatt i Casewnötter utan salt! Det börja med att ja köpte så billiga nötter på ullared. Nu har ja fan mula nötter varje dag...=) Inge bra egentligen, men bättre de än godis. :P

Ännu en helg över. Och jag har redan nu bestämt mig för att nästa helg och helgen därpå kommer jag inte göra ett skit! Har sovit borta två helger på raken. Och som har bara rusat förbi. Känns inte som att man har hunnit umgåtts nånting med Jonathan heller. Det blir inte på samma sätt när man hela tiden är med andra. Så nu saknar ja honom ordentligt! =)

Helgen har iaf varit till störstadels väldigt rolig. Förutom allt jävla regn! Vi hade tur på kvällarna när vi var ute på tivolit då regna de inte. Men så fort vi skulle gå på marken på lördagen och söndagen börja de regna. Inge kul då, jag handlade inge heller. Bara ett par Foppatofflor till Moster. Jag lura ju i dom att det var Kopparbergsmarken nästa helg haha. Var stensäker på de.

Vi var hemma hos Fredrik H och festa hela helgen. Är lite påfrestande och festa två dagar irad, det känner man av idag måndag. Men va fan de är ju bara Kopparbergsmarken en gång per år :D
   
                                                                                      

Idag fick ja jobba hela dagen, men skulle egentligen bara städa. Lite jobbigt när man har planerat och göra lite saker. Men va gör man inte. Fick föresten fast jobb idag. Grattis till mig :D Känns hur j*vla bra som helst! Speciellt nu när Jonathan oxå har fått fast! Kan man andas ut. Nu har jag en 75% fast tjänst. Räcker alldeles lagom för mig.

Nu är de dags för sängen. Har vart en hård helg haha :D
God Night!

RSS 2.0