My new stile! =)

Full rulle på dagen idag oxå. Jobbade till kl halv ett, sen var ja tvungen att dra in till Linde. Skulle vara hos frisören kl 13. Där satt man i två timmar, och här är resultatet....=)

image3

Jag sa till henne att hon fick göra precis som hon ville :D Och då bidde de såhär. Tycker hon är jätte duktig så ja var inte ett dugg nervör. Nu är mitt långa hår borta och mitt blonda hår som ja har slitit så med är oxå borta :D Men men de gjorde mig ingenting, var så himla trött på håret. Kul med lite nytt, speciellt nu till hösten.

Var inne på hedliga gamla Lidl för att köpa mig lite torkade aprikoser nu när ja ändå var i Linde, men ICKE! Dom var slut =( Bara Lidl som har så goa!

Vart erbjuden att följa med moster och mormor att plocka lingon idag istället för blåbär som förra gången, men eftersom ja var i Linde fick de bli en annan gång. Men mummu var så snäll och gjorde lite klappgröt till mig! :D Så nu har ja ätit de så ja tror ja snart spricker. Så himla gott! Nu är de väl kanske inte alla som vet var klappgröt är för nå haha. Det är en rosa gröt gjort på lingon saft och mannagryn. Smaskens!

För er som tycker de låter intressant, här är receptet. ^^

image4

Klappgröt

För att förvandla vanlig mannagrynsgröt till en klassisk och god efterrätt behövs en rejäl vispning. Det är det som är hemligheten. En vanlig mannagrynsgröt blir fövisso god, men också tät och kladdig. En klappgröt ska vara söt, luftig och lätt.

Det här behöver Du:
5 dl vatten
1 dl mannagryn
1 dl rårörda lingon eller lingonsylt

Så här gör Du:
Koka upp vatten och tillsätt mannagryn under vispning. Vispa med elvisp tillsammans med lingonen i 30 minuter.
Servera med kall mjölk och socker gärna med lösa lingon som garnityr.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
 
 
 
  
  


Det känns alldeles för vuxet!

Va har jag gett mig in på haha. Det där med facket är inte lätt kan ja säga. Men det kanske tar sig. Vart till och med anmäld på en facklig grundkurs idag i sthlm. Då blir de och resa igen. Först är de tre dagar i oktobert och sen två dagar i november igen. herre gud säger ja bara =) Men de är nog bara nyttigt för mig, vill verkligen lära mig att vara lite mer framåt och kunna tala och få fram mina åsikter. Nått som jag aldrig har varit bra på precis. Ska bli mycket spännade.
Vi alla på mötet käka lunch på Kinamuren oxå. Där har ja aldrig vart tidigare, smaka riktigt bra faktiskt.

Var hemma till kl 15, men ja hann knappt hem och andas innan ja skulle iväg igen. Var dax för inventering idag oxå. Alla andra bara klagar och tycker de är jobbig men ja tyckte nästan att de var lite kul haha. Blir en liten annan stäming sådär när alla stannar kvar på kvällen och jobbar. Mer avslappnad och rolig. Då behöver man inte bekymra sig över alla dessa kunder.
Var åter hemma igen efter 20, känns som att dagrna bara flyger fram. Men inte gör väl de så mycket. Speciellt inte nu när Jonathan inte är hemma. Han skicka MMS till mig idag och visa hur de ser ut där han jobbar. Fabriken ligger mitt ute i en sten/grus tag. Inge vatten eller nånting. Stackarn får inte duscha på en vecka. Han var lite svart när han kom hem sist haha och inte tala om fot lukten!! USCH!! :D

Å jag har längtat så länge tills den 29:e ska komma! Imorn är de äntligen dags för ett frisör besök! Har ju fasnat för en frisör i LInde på Hårstudion. Skit duktig är hon, så imorn blir de ny frilla och nya slingor. Hoppas verkligen ja blir lika nöjd som sist. Är så trött på mitt hår så den här gången ska hon få göra precis som hon vill. Iaf nästan :D

Då var marken över...

Jävlar vad dagarna går för fort. Helgen har varit super bra. Börja med att både jag och Jonathan kunde ligga i sängen hur länge vi ville på fredag morgon. Jag älskar verkligen sånna dagar! Men ändå sov vi inte särkilt länge, vi hade nämligen planerat att åka in til örebro den dagen. Jonathan var tvungen att köpa sig en egen GPS, nu när han åker så långt i hela sverige så slipper han åka vilse hehe. Jag tycker dom är riktigt fräna dom där maskinerna. Det är bara tuta och köra! =) Vart en sväng på IKEA såklart, köpte lite nya lampor. Äntligen fick ja den lampan ja alltid har velat haft!
image2
Me Like! =)

Är riktigt mysigt när de är mörkt ute och den lampan är tänd. =) Sen bidde den en vända på Coop. Där vart de lite mat och ett par skor som ja inte kunde låta bli! Ett par converse kopior med ett jätte fint grönt tyg typ nå brodyr likande med paljetter på haha. Bara 149 kr så det gick ju bara inte att missa!

På kvällen var det ju dags för marken! =) Förfest hos Ulrika och Jörgen på deras jätte fina gigantiska altan. Nykter kväll för mig, men de gjorde ingenting. Är nästan skönt ibland. Var ändå förkyld och jävlig.
Vart lite bersviken på Nora på fredagen, helt dött på stan. Bara en massa småbarn nere på tivolit. Men de är väl som de brukar. Allt händer på lördag. Vart en tidig kväll i säng. De var skönt de.

På lördag förmiddag fick ja återuppliva gamla barndomsminnen haha. Vi åkte ånglok in till Nora! =) Det är ju hur smidigt som helst. Slipper man ta bilen in och böka runt i stan. Jonathan var färdig med marken på en timma såklart, som vanligt =) Då var de fyra timmar kvar tills vi skulle grilla hemma hos moster. Vart en öl på terassen innan vi gick dit. Var lite snål på för att handla, måste ju spara pengar till Ullared! =) Vart iaf tio oar strumpor och 6 olika naturtvålar. Fick även en liten vätt tavla av mor att hänga på väggen, mycket snällt av henne tyckte jag ^^

Jävlar i mej va gott de var med grillat! Å inget slår mammas tzatsiki! :P Hela tjocka släckten var hemma hos moster sirpa, mycket trevligt.
Drack två Festis flaskor med vin innan vi begav oss ner på stan, trodde ja skulle känna av mycket mer av dom där, men icke. Vi sprang runt överallt kändes de som, hade skoskav till på köpet av mina nya skor! =) Hamna på en mycket skum fest där ett tag haha. En 45 årig + kvinna hade fest ute på gårn. Men alla hennes gäster var runt 17-19...hon bettedde sig som om hon vore så gammal oxå. Där var vi inte kvar länge kan ja lova!
Var en trevlig marken. Men det hade varit mycket roligare om de hade vart mer "fest"....förfest med kompisar och massa dans. Men de får väl bli nästa år. Var iaf hur glad som helst att jag fick vara ledig den här helgen!!!

På söndag vart de städdag bla...gick runt och hade ångest för att ja inte var inne på marken haha...de händer ju bara en gång per år. Ändå såg ja allt på lördan och ändå hade ja inga pengar att handla för men ändå ville ja så gärna dit :D Det måste vara stämningen....den är skön på nå vis.
Jag kom ju till marken tillslut ändå =) Svärmor och Jonathan syster åkte ner och jag hängde självklart på! :) Men de vart inge mer handlat...men man var ju självklart lite sugen :).......

Kl fyra imorse åkte Jonathan ner till Västervik igen...då var man tillbaka till vardagen igen. Men de går väl lika fort som förra skulle ja väl tro. Jobbade tolv timmar idag. Först städ och försäljning, sen efter stängning var det tajm för lite inventering! Gu va ja har räknat idag. Är alldeles slut i huvet, och mer blir de imorn. Ska även till örebro imorn på fack möte. Jag har ju nämligen blivit fack ombud på jobbet. Hur ska de gå för mig?! :D

Lite läskigt är de... =)

Vem var det som hade rätt?

Jo jo visst fanns de blåbär i skogen allt :D Kände mig riktigt duktig faktiskt, plockade ca 1,5-2 liter! Räcker gott och väl till en paj! Synd bara att de ska ta sån stryk på ryggen när man går och visar arslet i hela skogen.
Simon och Ludwig var riktigt duktiga på att plocka dom oxå, vart väldigt imponerad! =) Var väl en del som slank ner i munnen oxå. Men på vem gjorde de inte de när man var barn och plocka blåbär?

image2

Det vart en deg kväll med Tanja framför soffan som jag ana =) Vi hyrde Underbara älskade och gjorde hur mycket fruktsallad som helst (dels med lite av dagens blåbär ;) ). Filmen var bra men jag trodde den skulle vara lite bättre, den var ganska förutsägbar tyvärr. Men väldigt fin story och bra gjord. Som sagt det var ju Mikael Nyqvist som var med. Då kan de ju inte bli annat än bra.

Var sjukt trött imorse när jag vakna. Även hela förmiddan. Jobbade heldag idag, men ja tycker dagen gick väldigt fort tack och lov! Nu är ja ledig heeela helgen! (Om jag har tur) Ska väl bara städa imorn då. Jag har måste ha den snällaste chefen som låter mig vara ledig en helg som Noramarken!? Det tackar jag och bugar för väldigt mycket. Hon tyckte väl att ja hade jobbat så mycket och var värd lite ledighet =)

Kompensera mitt dåliga samvete från igår och köpte mig en riktigt stor sallad till lunch idag haha. Riktigt gott var det, tänk att ja aldrig har vart där förut och handlat. Köpte den på Scheiermans eller hur de nu stavas =)
Måste ta med Jonathan dit nångång...

Ut i blåbärsskogen....

Kl 6.00 imorse drog min älskling iväg på jobb...kommer inte tillbaka förens på torsdag kväll. Känns alltid tomt utan honom! Men den här gången är det ju bara två nätter. Det är nu när han är borta man inser hur mycker man älskar honom, kanske kan vara nyttigt det med.?

Kl 9.00 var det dags för städning på Systembolget. Ganska lugnt och rogivande jobb om man tänker efter. Hade ingen försäljning idag så det var mycket skönt. Kände mig inte kry för att jobba idag, kanske håller man på och bli förskyld eller nå? Vill inte!

Solen sken idag så fint när jag var på väg hem, vart sugen på att hitta på nå kul med mina små tvillingkusiner. Ta med dom in till Nora på en Noraglass kanske. Skulle ha vart mysigt, men det gick tyvärr inte. Dom var på dagis.
Vart erbjuden istället att följa med till skogen och plocka blåbär med pojkarna och Merja och Mummu när dom har kommit hem från dagiset. Bättre de än att sitta här själv iaf....kanske får mig ett gäng blåbär. Är ju så jävla gott! Jonathan tror att blåbären är slut, vi får väl se vem som har rätt. Ingen som vill komma och äta blåbärspaj hos mig sen? =)
Fan fick nyss sån ångest. Käka två stekta hamburgare! Fy på Therese. Var så hungrig och det fanns inte så mycket annat som frysen kunde erbjuda...Inge kul och laga mat när man är själv heller. Dessutom känns de som att jag har världens dåligaste fantasi.

Kanske blir å umgås lite med systeryster ikväll. Kanske bara dega framför en film. (ännu mer dåligt samvete)
Men va fan imorn jobbar jag ju heldag igen. Idag får jag nog dega lite ^^

RSS 2.0